Productinformatie

 Papier en Notitie  Schriften en notitieboeken  Filofax notitieboeken 144005
filofax notitieboek Filofax Clipbook A4 Classic Pastels duck egg notitieboek Filofax Clipbook A4 Classic Pastels duck egg Het Clipbook is een revolutionaire manier om een notebook te gebruiken.Bij de start bevat dit Clipbook diverse notitiepapieren, een ongedateerde agenda en een planner.Volledig aanpasbaar, met een inhoud die kan variŽren van persoon tot persoon.De breedte van het clipbook past zich perfect aan aan de inhoud die erin gestopt wordt.De omslag heeft een zachte, soepele, lederen look omslag die volledig plat ligt wanneer deze wordt opengelegd of wordt omgeslagen.De ringen worden geopend door aan beide zijden van de omslag te trekken. Het Clipbook is compatibel met de A4 Filofax en zijn vullingen en uiteraard kan ook de perforator van Filofax gebruikt worden om eigen documenten toe te voegen.De inhoud wordt door Filofax samengesteld. 144005 5015142285203 351 gram Filofax notitieboeken
NOTITIEBOEK FILOFAX CLIPBOOK A4 CLASSIC PASTELS DUCK EGG
product niet beschikbaar
 product niet beschikbaar. 
Het Clipbook is een revolutionaire manier om een notebook te gebruiken.

Bij de start bevat dit Clipbook diverse notitiepapieren, een ongedateerde agenda en een planner.
Volledig aanpasbaar, met een inhoud die kan variŽren van persoon tot persoon.

De breedte van het clipbook past zich perfect aan aan de inhoud die erin gestopt wordt.
De omslag heeft een zachte, soepele, lederen look omslag die volledig plat ligt wanneer deze wordt opengelegd of wordt omgeslagen.

De ringen worden geopend door aan beide zijden van de omslag te trekken.

Het Clipbook is compatibel met de A4 Filofax en zijn vullingen en uiteraard kan ook de perforator van Filofax gebruikt worden om eigen documenten toe te voegen.

De inhoud wordt door Filofax samengesteld.

Totaal gewicht: ± 351 gram
EAN code: 5015142285203